Loading...

    • Euterpeplein 48A, Randenbroek, 3816 NR, Amersfoort, Utrecht, Nederland

    • Monday:08:00-18:00Tuesday:08:00-18:00
      Wednesday:08:00-18:00Thursday:08:00-18:00
      Friday:08:00-19:00Saturday:08:00-16:00
      Sunday:ClosedHolidays:Closed
    • Monday:08:00-18:00Tuesday:08:00-18:00
      Wednesday:08:00-18:00Thursday:08:00-18:00
      Friday:08:00-19:00Saturday:08:00-16:00
      Sunday:ClosedHolidays:Closed
    • Monday:08:00-18:30Tuesday:08:00-18:30
      Wednesday:08:00-18:30Thursday:08:00-18:30
      Friday:08:00-19:00Saturday:08:00-16:00
      Sunday:Holidays:

    • Minimum order value on pickup: € 0.00
      Delivery regionDelivery feeMinimum order valueFree delivery fromDelivery regionDelivery feeMinimum order valueFree delivery from
      Schuilenburg€ 0.00€ 0.00Randenbroek€ 0.00€ 0.00
      Dorrestein€ 0.00€ 0.00Stadskern€ 2.50€ 0.00
      Zonnehof€ 2.50€ 0.00Soesterkwartier€ 2.50€ 0.00
      Industriekwartier€ 2.50€ 0.00Bosgebied€ 2.50€ 0.00
      De Koppel€ 2.50€ 0.00De Kruiskamp€ 2.50€ 0.00
      Schothorst Zuid€ 2.50€ 0.00Schothorst Noord€ 2.50€ 0.00
      Liendert€ 2.50€ 0.00Rustenburg€ 2.50€ 0.00
      Leusderkwartier€ 2.50€ 0.00De Berg Zuid€ 2.50€ 0.00
      De Berg Noord€ 2.50€ 0.00Hoogland€ 2.50€ 0.00
      Zielhorst€ 2.50€ 0.00Kattenbroek€ 2.50€ 0.00
      De Brand€ 2.50€ 0.00Park Schothorst€ 2.50€ 0.00
      Nieuwland€ 2.50€ 0.00De Hoef€ 2.50€ 0.00
      Hooglanderveen€ 2.50€ 0.00Buitengebied West€ 2.50€ 0.00
      Vathorst€ 2.50€ 0.00Vathorst-centrum€ 2.50€ 0.00
      Vathorst-De Bron€ 2.50€ 0.00Vathorst-De Laak€ 2.50€ 0.00
      Nijkerk€ 7.50€ 0.00Baarn€ 7.50€ 0.00
      Bunschoten€ 7.50€ 0.00Leusden€ 7.50€ 0.00
      Soest€ 7.50€ 0.00
      • Barbecue package §


        • VIP pakket §

          • Varkenshaassaté
          • Italiaanse kalfsspies
          • Zalmspies / scampispies
          • Lamsrack
          • Black Angus spies
          • Iberico spies
          • 4 soorten brood (Turks, Italiaans pittig, naturel en pesto)
          • 4 soorten sauzen (knoflook-, smul-, saté- en zigeunersaus)
          • 3 soorten rauwkost (tomaten-, Griekse- en Euterpesalade)
          • 2 soorten salades (rundvlees- en aardappelsalade)
          • Kruidenboter & bieslookkruidencrème
          • Porseleinen borden en bestek
          • Fles champagne met champagne glazen

          € 24.95 / person

          person
        • Barbecue culinair §

          • Satéstokje
          • Shaslick/ kip piri piri spies
          • Biefstokje
          • Scampispies/ zalmbrochette
          • Gemarineerd varkenslapje
          • Kip op stok / Hawaïspies
          • 4 soorten brood (Turks, Italiaans pittig, naturel en pesto)
          • 4 soorten sauzen (knoflook-, smul-, saté- en zigeunersaus)
          • 3 soorten rauwkost (tomaten-, Griekse- en Euterpesalade)
          • 2 soorten salades (rundvlees- en aardappelsalade)
          • Kruidenboter & bieslookkruidencrème

          € 15.95 / person

          person
        • Biologisch pakket §

          100% puur en eerlijk biologisch vlees en salades.

          • Varkenshaassaté
          • Biefstokje
          • Lamsspies
          • Hamburger
          • Kip op stok
          • 4 soorten brood (Turks, Italiaans pittig, naturel en pesto)
          • 4 soorten sauzen (knoflook-, smul-, saté- en zigeunersaus)
          • 3 soorten rauwkost (tomaten-, Griekse- en Euterpesalade)
          • 2 soorten salades (rundvlees- en aardappelsalade)

          € 14.95 / person

          person
        • Halal pakket §

          100% puur halalvlees

          • Kipsaté
          • Kip op stok
          • Biefstokje
          • Hamburger
          • Drumstick (gegaard)
          • 4 soorten brood (Turks, Italiaans pittig, naturel en pesto)
          • 4 soorten sauzen (knoflook-, smul-, saté- en zigeunersaus)
          • 3 soorten rauwkost (tomaten-, Griekse- en Euterpesalade)
          • 2 soorten salades (aardappel- en waldorfsalade)
          • Kruidenboter & bieslookkruidencrème

          € 13.95 / person

          person
        • Barbecue familie §

          • Biefstokje
          • Hamburger
          • Drumstick/ barbecueworstje
          • Kip op stok
          • Gemarineerd varkenslapje
          • 4 soorten brood (Turks, Italiaans pittig, naturel en pesto)
          • 4 soorten sauzen (knoflook-, smul-, saté- en zigeunersaus)
          • 3 soorten rauwkost (tomaten-, Griekse- en Euterpesalade)
          • 2 soorten salades (aardappel- en waldorfsalade)

          € 13.95 / person

          person
        • Het Grote Pan spektakel §

          • Kippenvleesreepjes 150 gr p/p
          • Varkensvleesreepjes 150 gr p/p
          • Biefstukreepjes 150 gr p/p
          • BBQ Hamburger
          • Varkenshaassaté
          • 4 soorten brood (Turks, Italiaans pittig, naturel en pesto)
          • 4 soorten sauzen (knoflook-, smul-, saté- en zigeunersaus)
          • 3 soorten rauwkost (tomaten-, Griekse- en Euterpesalade)
          • 2 soorten salades (aardappel- en waldorfsalade)
          • Kruidenboter & bieslookkruidencrème

          € 13.95 / person

          person
        • Barbecue all-in §

          • Satéstokje
          • Gemarineerd lapje
          • Kip op stok
          • Hamburger
          • Barbecueworst/ drumstick
          • 4 soorten brood (Turks, Italiaans pittig, naturel en pesto)
          • 4 soorten sauzen (knoflook-, smul-, saté- en zigeunersaus)
          • 3 soorten rauwkost (tomaten-, Griekse- en Euterpesalade)
          • 2 soorten salades (aardappel- en waldorfsalade)
          • Kruidenboter & bieslookkruidencrème
          • Borden & bestek (porselein of caterplate)

          € 12.50 / person

          person
        • Barbecue budget §

          • Kipsaté
          • Hamburger
          • Barbecueworstje
          • Drumstick (gegaard)
          • Gemarineerd speklapje

          € 4.99 / person

          person
        • Barbecuepakket kinderen §

          Voor de jongste klanten:

          • Saté
          • Grill lollie
          • Hamburger
          • Barbecueworstje

          Met gratis leuke attentie!

          € 4.50 / person

          person
      • Barbecue §


        • Barbecuehamburger §

          De hamburger is niet weg te denken bij een lekkere zomerse barbecue

          € 1.25

          piece
        • Barbecueworst §

          Heerlijke barbecueworst, smaakt uitstekend bij alle mogelijke soorten sauzen. Voor kinderen zijn het ideale worstjes op de barbecue omdat ze al gaar zijn.

          € 1.25

          piece
        • Biefstukspies §

          Een spies met malse stukjes biefstuk

          € 2.49

          piece
        • Cajun filetlapje §

          Heerlijk gekruid vlees met de typische Amerikaanse smaak uit de Mississippistreek.

          € 1.99

          piece
        • Filetlapje §

          Een filetlapje gemarineerd in een zachte marinade

          € 1.75

          piece
        • Gebraden drumstick §

          Kant en klare lekker gekruide drumsticks

          € 1.25

          piece
        • Griekse lamsboutschijf §

          De lamsbout is, de naam zegt het al, het bout van een lam, afkomstig uit de bilpartij. Heerlijk op de barbecue.

          € 3.95

          piece
        • Hawaïspies §

          Met de hand geregen spies met kipfilet en ananas. Erg geschikt voor de barbecue.

          € 1.75

          piece
        • Javaanse spies §

          Blokjes vlees gemarineerd met Javaanse kruiden.

          € 1.39

          piece
        • Kalfsentrecôte §

          De kalfsentrecôte is van de lende gesneden en is net zo zacht als een biefstuk/oester. Dit stukje vlees is goed op de grill te bereiden en dient rosé te worden gegeten.

          € 7.50 / 150 g

          x 150 g
        • Kalfsspies §

          Spiesje van stukjes kalfsvlees, met de hand geregen en lekker gekruid voor de barbecue.

          € 3.49

          piece
        • Kinderspies §

          Een heerlijke spies voor de barbecue, speciaal voor de kleintjes

          € 1.39

          piece
        • Kip op stok §

          Gemarineerde kipfilet omwikkeld met licht gerookt spek

          € 1.49

          piece
        • Kipsatéstokje §

          Kipsatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 1.29

          piece
        • Kipspies Piri Piri §

          Heerlijke spies van kipfilet gemarineerd in een klassieke piri-pirisaus

          € 1.99

          piece
        • Lamshaas, op stok §

          Fijn gekruide lamshaas, heerlijk traktatie van de grill

          € 3.50

          piece
        • Rib-eye §

          Rib-eye is een dik, goed dooraderd en mooi rood stuk vlees. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 4.99 / 200 g

          x 200 g
        • Salsaspies §

          Heerlijk gekruide biefstukblokjes aan een spies

          € 1.75

          piece
        • Scampispies §

          Heerlijke garnalen op een spies

          € 2.99

          piece
        • Shaslick (kipspies) §

          De kipspies is een spies met puur heerlijk gemarineerd kippenvlees

          € 1.75

          piece
        • Shoamra filetlapje §

          Filetlapjes zijn gesneden van de lende of de rib van het varken.
          Het vlees is mager en heeft een fijne vleesdraad.
          Heerlijk voor op de barbecue!

          € 1.99

          piece
        • Souflaki filetlapje §

          Een heerlijk malse souvlakispies

          € 1.99

          piece
        • Spaanse spies §

          De Spaanse kipspies wordt gemaakt van gemarineerde blokjes kipfilet

          € 1.99

          piece
        • Sparerib barbecue §

          Spare ribs behoren tot het populairste barbecue vlees wereldwijd. Het vlees van spareribs is mals en sappig, en aan elke spare rib zit een handig botje waardoor je het lekker met de hand kunt eten. Drie ribs per stuk.

          € 2.49

          piece
        • Speklapje §

          Speklapjes op de barbecue, oerhollands en erg lekker gemarineerd. Tip: Door de speklapjes op een stukje aluminiumfolie te roosteren zijn steekvlammen eenvoudig te voorkomen.

          € 1.29

          piece
        • Texels lamspies §

          Een spies met heerlijk zacht lamsvlees

          € 2.49

          piece
        • Varkenshaassatéstokje §

          Met de hand geregen en gesneden spies van varkenshaas

          € 1.49

          piece
        • Varkenssatéstokje §

          Varkenssatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 1.19

          piece
        • Zalmspies §

          Een heerlijke visspies voor op de barbecue

          € 2.75

          piece
      • Vegetarian §


        • Barbecuepakket vegetarisch §

          • Vegetarische spies
          • Vegetarische barbecue wrap
          • Vegetarische hamburger/ Vegetarische schnitzel
          • Vegetarische tropische Javaanse schijf / Kruidenboter Groenteburger
          • 4 soorten brood (Turks, Italiaans pittig, naturel en pesto)
          • 4 soorten sauzen (knoflook-, smul-, saté- en zigeunersaus)
          • 3 soorten rauwkost (tomaten-, Griekse- en Euterpesalade)
          • 2 soorten salades (aardappel- en waldorfsalade)
          • Kruidenboter & bieslookkruidencrème

          € 14.95

          piece
        • Javaanse schijf §

          Pittige en krokant gepaneerde vleesvervanger

          € 2.25

          piece
        • Kruidenboter groentenburger §

          De vegetariër hoeft zeker niet alleen maar stokbrood te eten op een barbecue. Deze groenteburger is heerlijk!

          € 2.25

          piece
        • Vegetarische burger §

          Een vegetarische burger is een goed alternatief voor een stukje vlees of vis van de barbecue.

          € 2.25

          piece
        • Vegetarische spies §

          Een heerlijke spies gecombineerd met ananas voor de vegetariërs onder ons

          € 2.49

          piece
      • Sauce §


        • Cocktailsaus §

          Cocktailsaus is een saus die in zijn eenvoudigste vorm een mengsel van tomatenketchup met mierikswortel is.

          € 1.29 / 100 g

          x 100 g
        • Cranberry Cumberland saus §

          Bessengelei met cranberrysaus

          € 1.29 / 100 g

          x 100 g
        • Japanse sesamsaus §

          Rode, licht zoete saus met geroosterd sesamzaad

          € 1.29 / 100 g

          x 100 g
        • Kebabsaus §

          Heerlijk gekruide kebabsaus. Smaakt heerlijk bij shoarma, gerookte kip en kebab.

          € 1.29 / 100 g

          x 100 g
        • Kerrie-ananas saus §

          Heerlijk romige kerriesaus met ananas

          € 1.29 / 100 g

          x 100 g
        • Knoflooksaus §

          Met knoflooksaus wordt hoofdzakelijk een variant op de koude saus mayonaise of yogonaise met knoflook als smaakbepaler bedoeld. Aan Nederlandse knoflooksaus wordt vaak peterselie toegevoegd.

          € 1.29 / 100 g

          x 100 g
        • Piri Piri saus §

          Deze saus van rode pepers zorgt voor de scherpe smaak in pittige gerechten. Ook heerlijk voor bij de barbecue.

          € 1.29 / 100 g

          x 100 g
        • Satésaus §

          Satésaus, of pindasaus, een populaire saus en heerlijk bij veel gerechten.

          € 1.29 / 100 g

          x 100 g
        • Shoarmasaus §

          Een heerlijke, beetje pittige saus. Past uitstekend bij alle soorten vlees, maar in het bijzonder bij shoarmavlees.

          € 1.29 / 100 g

          x 100 g
        • Tzatziki §

          Tzatziki is een traditioneel Grieks gerecht, dat bereid wordt met Griekse yoghurt, knoflook, komkommer, olijfolie en kruiden, zoals dille en een beetje peterselie.

          € 1.29 / 100 g

          x 100 g
        • Zigeunersaus §

          Heerlijke pikante saus met peper

          € 1.29 / 100 g

          x 100 g
      • Salad §


        • Rundvleessalade §

          Een heerlijke salade rijk gevuld met mals rundvlees en groente en een smaakvol kruidenbouquet.

          € 1.50 / person

          person
        • Italiaanse salade §

          Italiaanse salade vol met Italiaanse ingrediënten. Valt zeer zeker in de smaak.

          € 1.49

          piece
        • Zalmsalade §

          Zalmsalade is een heerlijke rijkgevulde salade met zalm, aardappelen, ei, ui, augurk en enkele kruiden.

          € 2.25 / person

          person
        • Eitje Preitje §

          De naam zegt het al. Een salade op basis van ei en prei.

          € 1.49

          piece
        • Huissalade §

          Een heerlijk frisse huissalade met verschillende verse ingrediënten

          € 1.49

          piece
        • Kartoffelsalade §

          Lekker frisse aardappelsalade, afgegarneerd met een combinatie van komkommer en ei.

          € 1.50 / person

          person
        • Komkommersalade §

          Een heerlijk frisse salade met komkommer, paprika, rode ui en bleekselderij

          € 1.49

          piece
      • Meal salad §


        • Griekse salade §

          Een mix van komkommer, honing tomaten, tricolore paprika, zwarte en groene olijven, bosui en feta kaas.

          € 1.49

          piece
        • Salade caprese §

          Italiaans antipasti gerecht wat altijd een frisse aanvulling is. Smaakvolle vleestomaat, buffel mozzarella en een basilicum marinade maken dit gerecht tot een lekkernij.

          € 1.99 / person

          person
        • Tomatensalade §

          Een gezonde verse salade van tomaten, broccoli en lenteui.

          € 1.49 / person

          person
        • Waldorfsalade §

          Een heerlijke frisse salade met bleekselderij, verse ananas, mandarijn, een saus op yoghurtbasis afgegarneerd met walnoten.

          € 1.75 / person

          person
      • Fruit salad §


        • Fruitsalade §

          Een tropische verrassing: ananas, verschillende soorten meloen, kiwi, aardbeien, eigenlijk te veel om op te noemen.

          € 2.49 / person

          person
      • Multigrain bread §


        • Breekbrood §

          Gezellig borrelen met dit heerlijke breekbrood.

          € 2.99

          piece
      • Foreign bread §


        • Turks broodje §

          Turks brood is een plat, ovaal of rond brood dat door het lange rijsproces veel smaak en aroma heeft.

          € 1.99

          piece
      • Luxury and specialty breads §


        • Baguette §

          Heerlijk knapperig (stok-)brood

          € 1.49

          piece
        • Italiaans stokbrood §

          Lekker vers Italiaans stokbrood.

          € 2.49

          piece
      • Fondue and gourmet §


        • Gourmetschotel §

          Per persoon 250 gram.

          • Biefstuk
          • Hamburgertjes
          • Schnitzelvlees
          • Tartaartjes
          • Kipfilet
          • Minivinken
          • Shoarma

          € 5.95 / person

          person
        • Gourmet de Luxe §

          Per persoon 275 gram.

          • Kogelbiefstuk
          • Tartaartjes
          • Varkenshaas
          • Mini saté
          • Kipfilet
          • Kip-katenvinken
          • Shoarma
          • Minivinken

          € 6.95 / person

          person
        • Grande Gourmet §

          De gourmetschotel voor de grote eters. Per persoon 350 gram.

          • Kogelbiefstuk
          • Tartaartjes
          • Varkenshaas
          • Mini saté
          • Kipfilet
          • Kip-katenvinken
          • Shoarma
          • Minivinken

          € 7.95 / person

          person
        • Fondueschotel §

          Per persoon 250 gram.

          • Biefstuk
          • Minivinken
          • Schnizelvlees
          • Balletjes gehakt
          • Kipfilet
          • Kip-katenvinken

          € 5.95 / person

          person
        • Fondueschotel de Luxe §

          Per persoon 275 gram.

          • Kogelbiefstuk
          • Kip-katenvinken
          • Varkenshaas
          • Minivinken
          • Kipfilet
          • Balletjes gehakt
          • Kalfsoester

          € 6.95 / person

          person
        • Grande Fondue §

          De fondueschotel voor de grote eters. Per persoon 350 gram.

          • Kogelbiefstuk
          • Varkenshaas
          • Kip-katenvinken
          • Minivinken
          • Kipfilet
          • Kalfsoester
          • Balletjes gehakt

          € 7.95 / person

          person
        • Steengrillschotel §

          Per persoon 275 gram.

          • Kogelbiefstuk
          • Hamburger
          • Varkenshaas
          • Minivinken
          • Kipfilet
          • Shoarma
          • Minisaté
          • Kip-katenvinken

          € 6.95 / person

          person
      • Soup §


        • Aspergesoep §

          Heerlijke romige aspergesoep met hamblokjes.

          € 3.98 / liter

        • Bospaddestoelensoep §

          Een vegetarische herfstige soep op basis van een bouillon van eekhoorntjesbrood met verschillende soorten paddenstoelen.

          € 3.98 / liter

        • Bruine bonensoep §

          De basis voor bonensoep is een bouillon van rundvlees, met daarin groenten als prei, selderij, ui en natuurlijk bruine bonen.

          € 3.98 / liter

        • Erwtensoep §

          Kant-en-klare erwtensoep om op te warmen. Erwtensoep, ook wel snert genoemd, is een dikke soep, gemaakt van spliterwten. Andere landen, zoals Engeland en Duitsland, kennen ook erwtensoep, maar het traditionele Nederlands gerecht dat in de winter gegeten wordt is een sterk gebonden versie.

          € 3.98 / liter

        • Franse mosterdsoep §

          Franse mosterdsoep met uitgebakken spekjes.

          € 3.98 / liter

        • Franse uiensoep §

          Uiensoep is een soep, gemaakt van bouillon en ui. De soep wordt gemaakt door ui te fruiten, en deze met runderbouillon te blussen. Tip: serveer de soep met croutons met daarop geraspte kaas.

          € 3.98 / liter

        • Groentesoep §

          Groentesoep is een prima vervanging voor een uitgebreide warme maaltijd. Er zit zo’n beetje alles in wat je nodig hebt. Groenten, vlees, vocht en vitaminen.

          € 3.98 / liter

        • Ossenstaartsoep §

          Ossenstaartsoep is een soep die getrokken is van ossenstaart. Omdat de staart veel smaak afgeeft, kun je hier een krachtige soep van maken. Door de staart lang te koken op een laag vuur, wordt het vlees mals en valt het zo van het bot.

          € 3.98 / liter

        • Tomatensoep §

          Tomatensoep bestaat uit vocht en eventueel groente, gehaktballetjes of rundvlees, croutons, kruiden en/of specerijen. De soep wordt bereid uit tomaten.

          € 3.98 / liter

      • Buffet §


        • Worstschotel §

          Voor een geslaagd bedrijfsevenement, familiefeest of verjaardag kies voor je een kaas en worst plateau van de versspecialist. Smaakvol genieten van verschillende soorten kaas en worst uit binnen- en buitenland.

          € 25.00

          x 75 pieces
        • Kaasplank §

          Vier verschillende soorten kaas met druiven en appelstroop.

          € 50.00

          piece
        • Borrelhapjesschaal §

          • Rauwe ham met meloen
          • Mozzarella spiesje met zongedroogd tomaatje en verse basilicum
          • Roggebrood met haring en uitjes
          • Tasje rauwe ham gevuld met cranberrypaté
          • Gevulde wraprolletjes met zalm
          • Gevulde wraprolletjes Italiaans
          • Gevulde eieren
          • Puntje brie met walnoten
          • Amuselepel met carpaccio tapenade
          • Paling op toast
          • Ragoutbakje met filet americain
          • Glaasje gevuld met kipsaté in Japanse saus

          € 1.25

          piece
        • Rundvleessalade §

          Heerlijke rundvleessalade. Gegarneerd met luxe vleeswaren en vers fruit. Aantal is per persoon.

          € 39.80 / 800 g

        • Zalmsalade §

          Het neusje van de zalm voor de visliefhebbers. Rijkelijk gegarneerd met vele vissoorten en vers fruit. Aantal is per persoon.

          € 43.80 / 800 g

        • Waldorfsalade §

          Luchtige salade met als hoofdingrediënt frisse sellerie. Gegarneerd met groenten en vers fruit. Aantal is per persoon.

          € 39.80 / 800 g

        • Stamppotbuffet standaard §

          • 3 soorten stamppot
          • Uitgebakken spekjes
          • Worst en jus
          • Borden en bestek

          € 8.95 / person

          person
        • Stamppotbuffet extra §

          • 3 soorten stamppot
          • Worst
          • Gehaktbal
          • Uitgebakken spekjes
          • Jus
          • Augurk en zilveruitjes
          • Borden en bestek

          € 9.95 / person

          person
        • Stamppotbuffet uitgebreid §

          • 3 soorten stamppot
          • Worst
          • Gehaktbal/sukadelapjes
          • Uitgebakken spekjes
          • Jus
          • Augurk en zilveruitjes
          • Borden en bestek

          € 11.95 / person

          person
        • Reepjesbuffet §

          • 3 soorten reepjesvlees (keuze uit varkens-, shoarma-, gyros- en Provencaalse biefstukreepjes)
          • Salades en rauwkost
          • Broodsoorten
          • Diverse sauzen
          • Grote pan
          • Borden en bestek

          € 14.95 / person

          person
        • Oosters buffet §

          • Bami, nasi, witte rijst
          • Babi/ Ajam pangang
          • Tropische kipschotel
          • Rundvlees in ketjapsaus
          • Gehaktballetjes in saus
          • Saté in satésaus
          • Kroepoek
          • Atjar tampoer
          • Borden en bestek

          € 16.95 / person

          person
        • Frans buffet §

          • Kalfsstoofvlees
          • Beenham in honing-mosterdsaus
          • Varkenshaas in paddestoelensaus
          • 2 soorten rauwkostsalade
          • Aardappelgratin
          • Borden en bestek

          € 17.95

          piece
        • Italiaans buffet §

          • Spaghetti bolognaise
          • Pasta pesto met gerookte kip, zongedroogde tomaatjes, fetakaas en pijnboompitjes
          • Lasagne
          • Macaroni
          • Rauwkostsalade (caprese)
          • Borden en bestek

          € 17.95 / person

          person
        • Borrelbuffet §

          • Stokjes saté in satésaus
          • Gehaktballetjes in ketjapsaus
          • Mini kipsaté in Japanse saus
          • Kipkluifjes
          • Tapas assorti
          • Stokbrood assortiment met kruidenboter en bieslook-kruidencrème
          • Borden en bestek

          € 15.95 / person

          person
        • Tapasbuffet §

          • Knoflookolijven
          • Gevulde olijven met fetakaas
          • Peppadew met roomkaas
          • Diverse mediterraanse worsten
          • Italiaans spek met roomkaas
          • Gevulde olijven met peppedew en roomkaas
          • Dadels met Italiaans spek
          • Pomedori tomaatjes
          • Knabbels: diverse soorten
          • Gerookte zalm met feta
          • Tomatenkaviaar
          • 3 Soorten Italiaans stokbrood met kruidenboter en tapenade

          € 6.50

          piece
        • Tapasassorti §

          • Knoflookolijven
          • Gevulde olijven met fetakaas
          • Peppadew met roomkaas
          • Diverse Mediterraanse worsten
          • Italiaans spek met roomkaas
          • Dadels met Italiaans spek
          • Pomedori tomaatjes
          • Knabbels; diverse soorten

          € 25.00 / person

          person
        • Broodassorti §

          Keuze uit 4 soorten brood + kruidenboter + bieslookkruidencrème.

          € 1.25 / person

          person
        • Dessertbuffet §

          Buffet bestaande uit:
          • Tiramisu
          • Diverse bavarois
          • Parfait
          • Mousse
          • Verse vruchten
          • Roomsoesjes
          • Oublie sigarette russ
          • Slagroom
          • Inclusief borden en bestek

          € 8.99 / person

          person
        • Het Plateau §

          Een uitgebreid assortiment van minimaal verschillende koude lekkernijen gepresenteerd op een tafelbreed plateau. Dit standaardassortiment bevat:
          • Rauwkostsalade
          • Toastsalade
          • Tapas
          • Antipasti
          • Vis
          • Kaas
          • Brood


          Alles bij elkaar genoeg voor een royale maaltijd.

          € 15.95 / person

          person
      • Sandwiches miscellaneous §


        • Broodje gezond §

          Vers broodje gezond

          € 1.95

          piece
        • Broodje tomaat en mozzarella §

          Een lekker vers broodje met tomaat en mozzarella

          € 1.95

          piece
        • Broodje beenham §

          Vers broodje met heerlijk sappige smaakvolle beenham

          € 1.95

          piece
        • Broodje brie §

          Heerlijk vers broodje belegd met brie

          € 1.95

          piece
        • Broodje Carpacciofilet §

          Belegd broodje met luxe carpacciofilet

          € 1.95

          piece
        • Broodje parmaham §

          Vers broodje belegd met parmaham

          € 1.95

          piece
        • Broodje tonijnsalade §

          Vers broodje met overheerlijke tonijnsalade

          € 1.95

          piece
      • Catering material §


        • Bestek §

          Een feestje of evenement en bestek nodig? Hier huurt u het eenvoudig.

          € 0.87

          piece
        • Bierglas §

          Verhuur van alle soorten glazen

          € 0.29

          piece
        • Biertap tafelmodel §

          Geschikt voor ieder evenement, van klein tot groot. Compleet geleverd met alle noodzakelijke toebehoren.

          € 55.00

          piece
        • Borden §

          Porseleinen bord

          € 0.49

          piece
        • Buffettafel gerokt §

          Buffettafel van 80 x 180 cm gerokt.

          € 18.50

          piece
        • Garderoberek §

          Stevig hoog garderobe-rek voor de jassen van uw gasten. Onmisbaar bij feestjes en evenementen.

          € 15.00

          piece
        • Gasfles §

          € 4.99 / liter

          liter
        • Glaswerk §

          Divers glaswerk zoals wijnglazen, bierglazen, champagneglazen, cocktailglazen, waterglazen, borrelglaasjes en grote Bourgogne glazen

          € 0.29

          piece
        • Klapstoel §

          Klapstoel van kunststof.

          € 1.50

          piece
        • Kop en schotel §

          Huur kopjes en schotels voor bijvoorbeeld een ontvangst met koffie en thee.

          € 0.35

          piece
        • Longdrinkglas §

          All-round frisdrankglas

          € 0.29

          piece
        • Mobiele tap met spoelbak §

          Bent u op zoek naar een biertap met bar voor een feestje? U kunt hem hier huren.

          € 120.00

          piece
        • Partytent (10x6) met vloer §

          Een partytent voor uw feest of evenement

          € 940.00

          piece
        • Partytent (10x6) zonder vloer §

          Een partytent voor uw feest of evenement

          € 600.00

          piece
        • Partytent (6x3) §

          Partytent van 6 x 3 meter. Zelf opzetten.

          € 80.00

          piece
        • Partytent (6x3) service §

          Wij zetten de tent op en breken de tent weer af.

          € 125.00

          piece
        • Partytent (8x4) §

          Partytent van 8 x 4 meter. Zelf opzetten.

          € 125.00

          piece
        • Partytent (8x4) service §

          Wij zetten de tent op en breken deze weer voor u af.

          € 175.00

          piece
        • Soepkom §

          Uw gasten soep serveren? Huur hier uw soepkommen.

          € 0.69

          piece
        • Statafel §

          Huur online een statafel voor uw feestje

          € 9.50

          piece
        • Statafel gerokt §

          Statafel 150 centimeter gerokt.

          € 25.00

          piece
        • Terrasverwarming §

          Exclusief gas.

          € 48.50

          piece
        • Tuinverlichting gekleurd §

          Bolverlichting aan een snoer van 10 meter.

          € 15.50

          piece
        • Borg §

          € 40.00

          piece
      • Beef §


        • Argentijnse ossenhaas §

          Botermals en fijn van smaak

          € 5.99

          piece
        • Baklap §

          Baklappen worden van magere rundvleesdelen gesneden. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten worden.

          € 3.80

          piece
        • Biefburger §

          Mager gemalen biefstuk vormt de basis voor deze smakelijke schijf.

          € 1.39

          piece
        • Bieflap §

          Bieflappen, ook wel baklappen genaamd, zijn van de magere rundvleesdelen gesneden, maar zijn geen biefstuk. Kort om en om bakken is het lekkerst. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten worden.

          € 3.80

          piece
        • Black Angus entrecote §

          Brisket is een stuk rundvlees uit de borst dat enorm populair is in de Verenigde Staten en daarbuiten steeds meer terrein wint. In de VS wordt het vooral op de grill gebruikt. Vooral de Texanen zijn er gek op. Brisket is een ferm stuk rundvlees met een weergaloze smaak. Het heeft een stevige bite.

          € 6.99

          piece
        • Black Angus megaburger §

          Gemaakt van 100% Amerikaanse rosbief

          € 2.99

          piece
        • Black Angus ribeye §

          Mooie grote riblappen van de Black Angus. Eerlijk kwaliteitsvlees.

          € 6.99

          piece
        • Black Angus sucadelap §

          Heerlijke sukadelappen van de Black Angus. Mager rundvlees met een minuscuul vetrandje, afkomstig uit de schouder van het imposante Black Angus rund.

          € 3.99

          piece
        • Borstlappen §

          Het meest doorregen stoofvlees. Ongeveer drie uur stoven.

          € 2.90

          piece
        • Carpacciorollade §

          Runderrollade met pesto, pijnboompitten en kaas

          € 4.50 / 200 g

          x 200 g
        • Duitse biefstuk §

          Het vlees voor deze uitzonderlijk lekkernij wordt gesneden van de biefstuk (beste kwaliteit) of de rosbiefdelen. Volgens Duits recept moet het vlees fijngehakt worden. De stukjes die dan overblijven zijn onregelmatig van vorm, maar verliezen door deze werkwijze niet aan kwaliteit. De kruiding is per slager verschillend, maar is pittig en er wordt vaak knoflook gebruikt. De Duitse biefstuk wordt tot een bal gekneed en zo gebakken. Kneed niet te lang want dan kneed je de eiwitten los en dan kan het vlees taaier worden.

          € 2.25

          piece
        • Hamburger §

          De hamburger is gekruid en gezouten en wordt vervaardigd van mager rundvlees

          € 1.25

          piece
        • Hollandse biefstuk §

          Hollandse biefstuk wordt van verschillende biefstukdelen gesneden

          € 2.75

          piece
        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 2.99

          piece
        • Magere runderlappen §

          Mager suddervlees wat minder gemarmerd is dan riblappen en sukadelappen

          € 3.50

          piece
        • Muiderslotje §

          Het Muiderslotje is een ingesneden biefstuk, gevuld met een mengsel van roomkaas en kruidenboter. De randen van het vlees zijn door pampakruiden gehaald

          € 3.99

          piece
        • Ossenhaasbiefstuk §

          Ossenhaas is heerlijk mals en niet voor niets het mooiste deel van het rund. Tournedos is hetzelfde als biefstuk van de haas. De ossenhaas is dan in dikke plakken van ongeveer 125 gram gesneden. Een dubbele tournedos is een chateaubriand. Het gewicht van een hele ossenhaas is ongeveer tussen de twee en vijf kilo.

          € 5.99

          piece
        • Pepersteak §

          Heerlijk malse pepersteak met versgemalen peper

          € 3.25

          piece
        • Rib-eye §

          Het meest malse deel van de fijne rib. Het deel waar de rib-eye van wordt gesneden is het verlengde van de dunne lende.

          € 5.00

          piece
        • Riblappen §

          Dikke riblappen zijn van alle stooflappen de meest malse. Wanneer je het lang stooft dan ontstaat het zogenaamde draadjesvlees. Riblappen, trouwens alle stooflappen, zijn bij uitstek geschikt voor het maken van een ouderwets lekker jus. Schraap daartoe de aanbaksels in de pan los en maak daarna de jus af.

          € 6.50

          piece
        • Rosbief §

          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.

          € 5.00 / 200 g

          x 200 g
        • Runderentrecôte §

          Entrecôte is hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecote smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.

          € 5.99

          piece
        • Runderpoulet §

          Poulet wordt ook wel soep- of bouillonvlees genoemd. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil.Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam (120-150 minuten) te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon.

          € 1.50

          piece
        • Rundervink §

          Rundervink is één van de meest gegeten vleesproducten. Rundervink bestaat uit rundergehakt dat gekruid is, omwikkeld met een dun lapje mager rundvlees (rosbieflapje). Het is belangrijk dat het braden op niet te hoog vuur gebeurt om te voorkomen dat het rundvlees aangebrand is voordat het gehakt gaar is.

          € 1.49

          piece
      • Veal §


        • Blinde vink §

          De naam 'blinde' vink is ontstaan omdat het gehakt niet zichtbaar is. Blinde vink is gemaakt van gekruid gehakt omwikkeld met een dun lapje vlees.

          € 3.75

          piece
        • Kalfsentrecôte §

          Kalfsentrecôte is gesneden van de dunne lende. Kalfsentrecôte is malser dan runderentrecôte. Het vlees heeft een subtiele smaak en is bleekroze van kleur.

          € 6.00

          piece
        • Kalfsfricandeau §

          Fricandeau is, net als kalfsoesters en schnitzels, gesneden van het lendestuk (dikke lende).

          € 3.75 / 100 g

          x 100 g
        • Kalfslap §

          Kalfslapjes, ook wel kalfsschnitzels genaamd, zijn gesneden van de ronde fricandeau van de achterbil.

          € 5.99

          piece
        • Kalfsoester §

          Kalfsoester is in feite de biefstuk van het kalf. De kalfsoester komt uit het spierstuk, bevat weinig tot geen bindweefsel en heeft een zeer fijne vleesdraad. Een heerlijk mals stukje vlees van superieure kwaliteit.

          € 4.99

          piece
        • Kalfsrib §

          Botermalse kalfsriblappen. Ideaal als lapjes, voor ragout of stoofpotten.

          € 6.99

          piece
        • Kalfsrollade §

          Kalfsrollade is lekker makkelijk te bereiden, dat is dus handig als u weinig in de keuken wilt staan en toch een lekkere magere rollade wilt serveren.

          € 5.99 / 200 g

          x 200 g
        • Kalfsschenkel (ossobuco) §

          Kalfsschenkel bestaat uit bindweefsel rijk soepvlees en een bot dat het mergpijpje wordt genoemd. Het been en de merg zijn verantwoordelijk voor de rijke smaak van dit product. Deze geur- en smaakstoffen komen vrij na langdurig trekken of koken. Schenkel kan ook worden gebruikt voor stoofschotels. In de Italiaanse keuken wordt van de kalfs-achterschenkel Ossobucco gemaakt. Bij het bereiden van Ossobucco is het raadzaam om het vetrandje in te snijden. Dan trekt het vlees niet krom.

          € 2.99

          piece
        • Kalfsschnitzel §

          Schnitzel is een dun geslagen lapje van de fricandeau. Van deze lapjes wordt de originele Wiener schnitzel gemaakt. Een duidelijk verschil van smaak in het voordeel van de kalfsschnitzel.

          € 4.99

          piece
        • Kalfsstoofvlees gemarineerd §

          Licht doorregen kalfsstoofvlees Licht doorregen wil zeggen dat het vlees dunne laagjes vet bevat.

          € 5.50 / 200 g

          x 200 g
      • Pork §


        • Boerenkarbonade §

          Stoere karbonade met spek en zwoerd

          € 3.00

          piece
        • Haaskarbonade §

          Haaskarbonade is de meest magere karbonadesoort. Haaskarbonade is wat duurder dan andere karbonaden. Het mooie blanke vlees is sappig en vol van smaak.

          € 3.00

          piece
        • Hamlap §

          Hamlappen komen van de achterham en zijn de meest malse varkenslappen. Als u voor het bakken de lappen met bloem bestuift, levert dat een licht gebonden en lekkere bruine jus op.

          € 3.00

          piece
        • Houthakkerssteak §

          Schouderkarbonade zonder been, gekruid met een lapje ontbijtspek.

          € 2.49

          piece
        • Katenhaas §

          Gemarineerde varkenshaas met katenspek

          € 3.49

          piece
        • Mini varkensrollade §

          De kleine variant van de varkensrollade.

          € 4.50

          piece
        • Pomodorohaasje §

          Varkenshaas met ontbijtspek, gedroogde tomaatjes en tijm.

          € 3.49

          piece
        • Ribkarbonade §

          Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.

          € 3.00

          piece
        • Schnitzel gepaneerd §

          Een varkensschnitzel is een veelzijdig stukje vlees. Je kunt hem bakken, braden, stoven, grillen en ga zo maar door.

          € 2.25

          piece
        • Schouderkarbonade §

          Schouderkarbonade is een karbonade die weinig been bevat.

          € 2.25

          piece
        • Shoarmavlees §

          Shoarmavlees bestaat uit gekruide reepjes mager vlees. Shoarmavlees is oorspronkelijk altijd gemaakt van lamsvlees. In Nederland wordt vooral varkensvlees gebruikt ter bereiding van shoarma.

          € 1.25 / 100 g

          x 100 g
        • Slavink §

          Een slavink bestaat uit gemalen en gekruid varkensvlees dat is omwikkeld met vers mager spek.

          € 1.29

          piece
        • Spareribs, gemarineerd en gegaard §

          Spareribs zijn er voor de echte vleesliefhebber. Wie namelijk spareribs bestelt, kiest namelijk voor varkensribben. Gemarineerd zijn spareribs nog lekkerder.

          € 6.99 / 500 g

          x 500 g
        • Spareribs, rauw §

          Spareribs zijn er voor de echte vleesliefhebber. Wie namelijk spareribs bestelt, kiest voor varkensribben.

          € 4.98 / 500 g

          x 500 g
        • Speklap §

          Een speklap is een stuk varkensvlees dat veel vet bevat. Het vlees van een speklapje wordt weggesneden bij de rug van het varken en op de buik.

          € 1.25

          piece
        • Varkens(kop)haas §

          De varkenskophaas is het meest geschikt voor de fondue. Het vlees is bijzonder zacht en laat zich gemakkelijk in blokjes snijden

          € 4.50

          piece
        • Varkensfiletlapje gemarineerd §

          Heerlijk gemarineerde malse riblap

          € 1.79

          piece
        • Varkenshaas §

          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedallions. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 5.50

          piece
        • Varkensoester §

          Varkensoester is gesneden van de achterham. Een varkensoester is klein, maar fijn. Wentel het vlees voor het bakken door de bloem. Dit voorkomt uitdroging en levert een smakelijke gebonden jus op.

          € 1.99

          piece
        • Varkenspoulet §

          Varkenspoulet zijn kleine, magere stukjes varkensvlees. Het is uitermate geschikt om te gebruiken als vlees in de bami of nasi.

          € 1.59 / 100 g

          x 100 g
        • Varkensrollade §

          Rollade is een gerecht waarbij verschillende gekruide plakken vlees om elkaar heen worden gedraaid. Om de rollade bij elkaar te houden, wordt een touwtje gebruikt waarin soms een speciale rolladeknoop gelegd wordt.

          € 3.49 / 200 g

          x 200 g
        • Varkenssaucijs §

          Een varkenssaucijs is meestal samengesteld uit varkensgehakt met kruiden.

          € 1.00

          piece
        • Varkensschnitzel §

          Filetschnitzel gesneden van de filet zonder procureur.

          € 1.99

          piece
        • Zigeunerschnitzel §

          Een schnitzel met paprika en andere kruiden door het paneermeel

          € 2.25

          piece
      • Chicken §


        • Gegrilde drumstick §

          Gegrilde kippenpoot, ook wel drumsticks genaamd.

          € 0.99

          piece
        • Gegrilde kip §

          Malse gegrilde kip van hoge kwaliteit met een voortreffelijke smaak

          € 5.00

          piece
        • Gekruide drumstick §

          Heerlijk gemarineerde kippenpoten

          € 0.89 / 100 g

          x 100 g
        • Gekruide kipfilet §

          Heerlijk malse kipfilet met de smaak van Italië.

          € 3.00

          piece
        • Gekruide kippenpoot §

          Heerlijk gekruide kippenpoot, geschikt voor zowel grillen als bakken.

          € 1.79 / 200 g

          x 200 g
        • Gekruide TV-sticks §

          Lekker gegrild hapje voor bij de borrel of op een verjaardag

          € 0.89 / 100 g

          x 100 g
        • Hele kip §

          Een hele kip. Het vlees is mals en bijzonder mager en wordt opgebonden aangeboden.

          € 6.99

          piece
        • Kipdrumsticks §

          Het onderste deel van de bout wordt vaak gebakken als klein gegaard hapje of snackje bij de borrel. Ze kunnen echter ook gebruikt worden bij de warme maaltijd.

          € 0.75 / 100 g

          x 100 g
        • Kipfilet §

          De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Bak de filet niet te lang door want dan wordt het vlees droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Het vlees is, door de korte bereidingstijd, uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder als vleescomponent in de nasi of bami. Maak de dobbelsteentjes of reepjes niet al te klein want dan zijn ze veel te snel gaar.

          € 2.60 / 200 g

          x 200 g
        • Kippenpoot §

          Kippenpoten kunnen op vele manieren worden bereid. Ze kunnen gebakken of gebraden worden, gestoofd met allerhande kruiden , gekookt of gegrild op de barbecue.

          € 1.50

          piece
        • Kippoulet §

          In blokjes gesneden kippenvlees

          € 1.29 / 100 g

          x 100 g
        • Kiprollade §

          De kiprollade is het vlees van een hele kip in een netje bij elkaar gehouden. Heerlijk gekruid en makkelijk te bereiden.

          € 2.69 / 200 g

          x 200 g
        • TV-sticks §

          Lekkere gekruide kipsnacks als hapje voor bij de borrel of als tussendoortje.

          € 0.75 / 100 g

          x 100 g
      • Turkey §


        • Kalkoenfilet §

          Kalkoenfilet is een groot stuk mager vlees van de borst van de kalkoen

          € 3.00

          piece
        • Kalkoenrollade §

          Malse, iets doorregen kalkoenrollade

          € 4.00 / 200 g

          x 200 g
        • Kalkoenschnitzel §

          Schnitzel gesneden van de kalkoenfilet

          € 1.75 / 100 g

          x 100 g
        • Kalkoentournedos §

          Kalkoen is een
          hoogwaardig voedingsmiddel.Het vlees heeft een hoog eiwitgehalte, is rijk aan essentiële aminozuren en heeft een laag vetgehalte dat voor een groot
          deel uit meervoudig onverzadigde vetzuren bestaat.

          € 1.75 / 100 g

          x 100 g
      • Lamb §


        • Lamsbiefstukjes gekruid §

          Lamsbiefstukjes worden gesneden van de bout of de bil van het lammetje. Het biefstukje doet niet onder voor een kogelbiefstuk of een kalfsoester en heeft een heerlijke pure smaak. De lamsbiefstukjes worden net als een gewone biefstuk in 5 minuten gaar gebakken.

          € 2.75 / 100 g

          x 100 g
        • Lamsbout met been §

          De lamsbout is afkomstig uit de bilpartij van het lam. Door het bot is het vlees veel smakelijker en sappiger. Maak het lamsvlees niet al te gaar en bedruip het regelmatig tijdens het bakken. De bout mag van binnen best een beetje rosé blijven dan is hij op z'n lekkerst.

          € 6.50 / 200 g

          x 200 g
        • Lamsbout zonder been §

          De lamsbout is afkomstig uit de bilpartij van het lam. Maak het lamsvlees niet al te gaar en bedruip het regelmatig tijdens het bakken. De bout mag van binnen best een beetje rosé blijven dan is hij op z'n lekkerst.

          € 7.00 / 200 g

          x 200 g
        • Lamskarbonade §

          Schouderkarbonade wordt uit de voorbout van het lam gehaald. De voorbout wordt in plakken gesneden waarna het uitermate geschikt is voor de barbecue, grill of koekenpan.

          € 5.49 / 200 g

          x 200 g
        • Lamsmerguezworstje §

          Een pittig worstje gemaakt van vers lamsvlees wat gekruid wordt in ietwat pittige merguezkruiden met toevoeging van frisse peterselie

          € 1.79

          piece
        • Lamsrack §

          Lamsracks, ook wel French racks genaamd, bestaan uit 8 koteletjes of meer, met een 'verdek'. Anders is het een lamscarré. Het is een gedeelte van de rug van het lam, maar zonder het haasje. Als je het rack rond zet is het een lamskroon.Het vlees wordt rosé geserveerd.

          € 7.99 / 200 g

          x 200 g
        • Lamsrollade §

          Een heerlijke rollade van mager lamsvlees.

          € 5.99 / 200 g

          x 200 g
        • Lamsshoarma §

          Heerlijk malse shoarmareepjes

          € 2.49 / 100 g

          x 100 g
        • Lamszadel §

          Lamszadel is van de rug gesneden met of zonder bot. Rosé gebraden is het vlees het lekkerst.

          € 5.99 / 200 g

          x 200 g
      • Quick and ready to cook §


        • Boomstammetje §

          Een gehaktrolletje van lekker gekruid varkensgehakt

          € 1.19

          piece
        • Gehaktbal in jus §

          Heerlijke traditionele gehaktbal. Eén van de meest Hollandse eetgewoontes die we kennen.

          € 1.75

          piece
        • Gehaktcordon bleu §

          Het varkensvlees wordt, vermengd met kruiden en het zout, fijn gemalen. Daarna worden de schijven met de hand gevormd of wordt het deeg afgestopt in een kunsstof darm en aangevroren waarna de 'paal' (slagerstaal) wordt gesneden op de snijmachine. Op de plak wordt een een plakje kaas en ham gelegd en vervolgens wordt de schijf dubbel geklapt en worden de randen goed dichtgedrukt. Daarna wordt de gehaktcordonbleu gepaneerd.

          € 1.79

          piece
        • Gyrosvlees §

          Gegrild varkensvlees dat aan een draaiend spit wordt gebakken en in reepjes gesneden.

          € 1.25 / 100 g

          x 100 g
        • Honinghammetje in honingsaus §

          Gegaard mager minihammetje in een honing-tijm saus. Om op te warmen.

          € 3.49 / 200 g

          x 200 g
        • Kip cordon bleu §

          Mooie plakken kipfilet worden voorzichtig platgeslagen en vervolgens gekruid. Op een helft van de lap gaat een plak kaas en een plak gekookte ham. Daarna wordt de plak dichtgeslagen, vastgestoken met een prikker en gepaneerd.

          € 2.99

          piece
        • Kipschnitzel §

          De kipschnitzel wordt gesneden van de kipfilet. Het lapje wordt voorzichtig iets geplet en daarna gepaneerd. Bak de schnitzel niet al te hard aan want dan verbrandt het paneermeel. Een verse schnitzel heeft mooi droog paneermeel.

          € 2.49

          piece
        • Rib-eye steak §

          Heerlijke gemarineerde, malse en sappige ribeye steaks

          € 4.50

          piece
        • Tartaartje §

          Een tartaartje is gemaakt van 100% mager rundvlees

          € 1.65

          piece
        • Varkensfiletlapje ongemarineerd §

          Het filetlapje is een mooi mager stukje vlees gesneden van de rug van het varken.

          € 1.75

          piece
        • Varkenshaas pesto/brie §

          Varkenshaas gevuld met pesto en brie.

          € 5.00

          piece
      • Minced §


        • Champignongehakt §

          Panklaar gehakt, met champignons

          € 0.95 / 100 g

          x 100 g
        • Half-om-half gehakt §

          Half-om-half gehakt is gemaakt van varkens- en rundvlees. Ideaal om een oerhollandse gehaktbal van te maken of om rul te bakken voor in de pastasaus.

          € 0.89 / 100 g

          x 100 g
        • Rundergehakt §

          Rundergehakt is gemalen vlees van het rund. Rundergehakt mag maximaal 25 gram vet per 100 gram vlees bevatten, mager rundergehakt maximaal 15 gram. Gehakt wordt veel gebruikt in ovenschotels en voor het maken van gehaktballen, gehaktbrood en hamburgers.

          € 0.95 / 100 g

          x 100 g
        • Stroganoffgehakt §

          Panklaar gehakt, a la stroganoff.

          € 0.99 / 100 g

          x 100 g
      • Soup supplies §


        • Mergpijp §

          Het mergpijpje is een runderbeen gezaagd van de bovenpoot van de koe. Ideaal om te gebruiken voor een heerlijke bouillon.

          € 0.75

          piece
      • Sausage §


        • Gekookte worst §

          Gekookte worst is een kookworst van mager varkensvlees. Het product wordt op smaak gebracht met kruiden en na het koken in darm verpakt. Hierna wordt de worst licht gerookt op beuken- en eikenhout.

          € 3.50 / 200 g

          x 200 g
        • Paardenworst §

          De worst is gemaakt van mager paarden- en doorregen varkensvlees en spek. Het deeg wordt meestal gekruid met een speciale kookworstmelange.

          € 3.00

          x 1/2 piece
        • Runderworst §

          De runderworst is gemaakt van mager rundvlees dat lekker is gekruid. Met het deeg wordt een varkensdarm gevuld, waarna de worstjes worden afgedraaid tot stukjes van 100 tot 125 gram. Wanneer je de worst voor het bakken enkele tellen in heet water legt dan wordt de darm wat steviger. Droog de worstjes vervolgens af en bak ze. Door de behandeling zullen ze minder snel knappen.

          € 1.49

          piece
      • Dried sausage §


        • Cacciatore §

          De meest bekende droge worst uit Italie. De productie ervan wordt dan ook gecontroleerd door de overheid. Lekker voor bij de borrel!. Cacciatore komt van het Italiaanse woord voor jager die tijdens de jacht dit soort worstjes bij zich hadden voor eten. De worstjes werden aan de broeksriem gehangen en lekker met wijn en brood tijdens en na het jagen opgegeten.

          € 6.99

          piece
        • Rotterdammertje §

          Dit lid van de boerenmetworst familie bestaat uit mager varkensvlees en spek en is niet al te fijn gemalen. De worstjes worden afgestopt in langwerpige kunstdarmen, gedroogd en daarna licht gerookt.

          € 2.49

          piece
      • Grilled sausage §


        • Grillworst §

          De worst is gemaakt van mager rund- en doorregen varkensvlees en spek. Het deeg wordt meestal gekruid met een speciale grilworstmelange bestaande uit: peper, foelie en kardemom. Het deeg wordt afgestopt in een rechte luchtdichte kunstdarm. Na het afstoppen wordt de worst geweld. Na afkoeling wordt de darm verwijderd en worden de worsten eventueel ingesmeerd met een kruidenpasta en gegrild.

          € 3.50

          piece
        • Grillworst met kaas §

          Een heerlijke grillworst gevuld met kaas. Heerlijk voor bij de borrel of op brood.

          € 3.50

          piece
      • Liverwurst §


        • Boerenleverworst §

          Boerenleverworst is rijk gevuld met lever, is grover van structuur en kent een goede bite.

          € 3.00 / 250 g

          x 250 g
        • Saksische leverworst §

          Een echte Saks door de specifieke kruiding. Heerlijk als hartig broodbeleg of toast.

          € 1.25 / 100 g

          x 100 g
        • Slager leverworst §

          Fijn gemalen leverworst. Alle ingrediënten worden vooraf gekookt, fijngemalen en met kruiden als peper, gember, kardamom, piment en kleurzout vermengd in een kromme runderdarm afgestopt en vervolgens gegaard. Door het gebruik van kleurzout krijgt de worst haar roze kleur.

          € 3.00 / 250 g

          x 250 g
      • Smoked sausage §


        • Rookworst §

          Rookworst is een traditioneel Nederlands product van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout. Heerlijk in de koude maanden bij winterse maaltijden.

          € 3.00

          piece
        • Rookworst grof §

          Ambachtelijke slagersrookworst, grovere maling. Heerlijk bij stamppotten.

          € 3.25

          piece
        • Runderrookworst §

          Een ambachtelijk bereidde rookworst van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout

          € 4.50

          piece
      • Cold meats §


        • Ardenner ham §

          Deze rauwe varkensham wordt gemaakt van het dikke deel van de varkensham

          € 3.49 / 100 g

          gram
        • Bacon §

          Bacon bestaat uit stukken vlees die gesneden worden van de flanken, de rug of de buik van een varken, die vervolgens worden geconserveerd (gezouten, gedroogd en mogelijk ook gerookt). Het wordt gewoonlijk gebruikt als een ingrediënt in een recept, vanwege het vet en de smaak.

          € 2.49 / 100 g

          gram
        • Beenham §

          Beenham wordt gemaakt van het deel wat meer naar onder op de bout zit

          € 2.69 / 100 g

          gram
        • Berlinerworst §

          De basis van deze Duitse leverworstvariant bestaat uit spek van de kinnebak van het varken, varkensvlees en lever.

          € 1.69 / 100 g

          gram
        • Boerenham §

          Ambachtelijk bereidde boerenham met een lekkere pekelmix en licht gerookt.

          € 1.98 / 100 g

          gram
        • Chorizo §

          Chorizo is een van oorsprong Spaanse worstsoort die kruidig van smaak en roodachtig van kleur is en een stevige, grove structuur heeft. Een kenmerkend ingrediënt is de pimiento choricero, een paprika(poeder) (al dan niet pittig) wat niet alleen zorgt voor de smaak en de rode kleur van de chorizo, maar dankzij de daarin aanwezige etherische oliën ook bijdraagt aan een betere houdbaarheid.

          € 3.99 / 100 g

          gram
        • Coburger rauwe ham §

          Deze ham is vermoedelijk ontstaan in het plaatsje Coburg in Duitsland. De ham bestaat uit de twee schnitzeldelen van het varken; de boven- en de plattebil. Het vlees wordt drooggezouten met zeezout.

          € 3.49 / 100 g

          gram
        • Cornedbeef §

          Cornedbeef is gekookt rundvlees.Doordat er zout aan het vlees is toegevoegd en het gekookt is, is het lang houdbaar. De term "corn" betekent "kleine, harde korrel" en verwijst naar het gebruikte zout (vergelijk het Nederlandse pekelvlees). Cornedbeef is oorspronkelijk een joods gerecht.

          € 1.49 / 100 g

          gram
        • Filet americain §

          Filet americain wordt gemaakt van gemalen rauw mager rundvlees zoals biefstuk.

          € 1.65 / 100 g

          gram
        • Gebraden gehakt §

          Vlees en spek worden gemalen en met de kruiden vermengd. Over het algemeen worden peper en nootmuskaat gebruikt. Aan de massa wordt paneermeel toegevoegd. Het deeg wordt goed gemengd tot een homogene massa, waarna het tot een brood wordt gevormd dat in de oven wordt afgebakken. Gebraden gehakt wordt gesneden verkocht.

          € 1.49 / 100 g

          gram
        • Gebraden kalfsrollade §

          De rollade wordt gemaakt van de kalfsborst of de vang (flank). Het vlees wordt goed ontdaan van de hardere zenen en gekruid met zout, witte peper, dragon, basilicum een vleugje nootmuskaat.

          € 2.95 / 100 g

          gram
        • Gebraden kiprollade §

          Een ambachtelijke kiprollade vervaardigd van grove delen filet en kippendijvlees

          € 2.19 / 100 g

          gram
        • Gebraden rosbief §

          De rosbief wordt gewoonlijk gemaakt van verschillende delen zoals de achtermuis (links), de platte bil of een van de lendedelen. De aard van het vlees bepaalt de kwaliteit van deze vleeswaar. Een goede rosbief is keimager en mals en mag niet te dik gesneden worden. De achtermuis is wel het bekendste deel. Daarnaast is een rosbief een uitstekend beleg voor mensen die een natriumbeperkt (zoutarm) dieet volgen. De rosbief wordt gewoonlijk namelijk alleen aan de buitenkant gezouten en niet gekruid. Vraag aan de slager gerust of hij tijdens de bereiding veel of weinig zout gebruikt heeft.

          € 2.49 / 100 g

          gram
        • Gebraden runderrollade §

          De rollade wordt gemaakt van de magere vleesdelen van de runderborst, de binnenkant van het vlees wordt gekruid.

          € 2.49 / 100 g

          gram
        • Gebraden varkensrollade §

          De varkensrollade bestaat uit de karbonadestrooken de buik aan één stuk. Het hart van de rollade is mooi mager en door het spek houdt hij de sappigheid.

          € 1.59 / 100 g

          gram
        • Grillworst §

          Grillworst is een gebraden worst met een hartige smaak. De worst kan met behulp van verschillende soorten vlees zijn gemaakt. De buitenkant is doorgaans sterk gekruid.

          € 1.49 / 100 g

          gram
        • Kalfs zure zult §

          Kalfs zure zult is gemaakt van kalfsvlees, peper, zout, nootmuskaat, kruidnagel, ui, zure augurken en azijn.

          € 1.29 / 100 g

          gram
        • Katenspek §

          Katenspek is mager buikspek dat eerst wordt gepekeld en gegaard om daarna langdurig te worden gerookt.

          € 2.29 / 100 g

          gram
        • Leverkaas §

          Leverkaas behoort tot de vleeswaren en is sterk verwant aan leverpastei, maar het is door toevoegingen als zetmelen steviger geworden.Het voordeel daarvan is dat het in dunne plakjes te snijden is en door de slager voorgesneden kan worden verkocht.

          € 1.49 / 100 g

          gram
        • Ontbijtspek §

          Ontbijtspek is vleeswaar dat veelal gebruikt wordt als broodbeleg. Het is buikspek van het varken dat na te zijn gedroogd en gerookt in dunne plakken wordt gesneden. Deze plakken zijn ongeveer 20 cm lang en 8 cm breed. Ontbijtspek wordt ook gebakken geconsumeerd.

          € 1.69 / 100 g

          gram
        • Pain d'Ardenne §

          Een heerlijke franse worstsoort met een beetje knoflook.

          € 3.99 / 100 g

          gram
        • Palingworst §

          De worst wordt gemaakt van fijngemalen varkensvlees en kinnebakspek. Een heel belangrijke grondstof is tevens gerookt nekspek. Van deze grondstoffen wordt een niet al te fijn deeg gemaakt. Het deeg wordt afgestopt in kromme of rechte runderdarmen. Ook worden wel poreuze rookdoorlaatbare kunstdarmen gebruikt. De worst wordt na het stoppen gerookt en vervolgens gegaard. Het rookspek dat wordt gebruikt is verantwoordelijk voor een op gerookte paling lijkende smaak van de worst. Vandaar de naam.

          € 1.39 / 100 g

          gram
        • Pancetta §

          Pancetta is Italiaans spek afkomstig van de varkensbuik, dat ongeveer gedurende 3 maanden aan de lucht gedroogd is. Het wordt gekruid met zout, peper en andere kruiden zoals kaneel, nootmuskaat en kruidnagel.

          € 3.49 / 100 g

          gram
        • Parmaham §

          Parmaham of Prosciutto di Parma in het Italiaans is een op traditionele manier gedroogde rauwe ham uit de provincie Parma.

          € 3.98 / 100 g

          gram
        • Pekelvlees §

          Vlees dat in de pekel wordt bewaard. De naam is afkomstig uit de tijd van de VOC waar aan boord van de schepen, om de bemanning te voeden, het vlees in houten vaten in pekel werd bewaard.

          € 1.89 / 100 g

          gram
        • Pepercervelaat §

          Mager borstvlees van het rund, dat is mooi stevig, wordt samen met varkensschoudervlees fijngehakt in de cutter. Tijdens deze bewerking worden zout en drogeworstkruiden toegevoegd. Het deeg gaat nu in een vorm om wat aan te drogen. De volgende dag wordt de zachte worst door de gebroken gedroogde pepers gerold en heel even vacuüm getrokken. Door het vacuüm trekken worden de pepers in de buitenrand van de worst gedrukt en blijven zo mooi zitten tijdens het snijden. De worst wordt niet verder gedroogd of gerookt, maar meteen verkocht. Door geen verdere bewerkingen meer toe te passen behoudt de worst de unieke pepersmaak.

          € 3.49 / 100 g

          gram
        • Runderrookvlees §

          Rookvlees van hoogwaardig gezouten en traditioneel gerookte. eersteklas bovenbil van het rund.

          € 2.98 / 100 g

          gram
        • Rundersalami §

          Licht gekruide salami van rundvlees

          € 2.59 / 100 g

          gram
        • Salami §

          Salami is de benaming voor gekruide worst van Italiaanse oorsprong. Het Italiaanse woord is de meervoudsvorm van salame, dat 'gezouten vlees' betekent.

          € 2.39 / 100 g

          gram
        • Schouderham §

          Schouderham is redelijk eenvoudig te herkennen omdat het vlees, binnen één plak, in kleur varieert van licht tot donker.

          € 1.59 / 100 g

          gram
        • Schwarzwälder schinken §

          Een beenloze, gerookte rauwe varkensham uit het Duitse Zwarte Woud.

          € 2.99 / 100 g

          gram
        • Serranoham §

          Serranoham is een rauwe ham, oorspronkelijk afkomstig uit de Spaanse bergen. Tegenwoordig wordt hij gemaakt van een speciaal gefokt Spaans varkensras.Oorspronkelijk is de serranoham afkomstig uit de bergachtige regio Andalusië. Daar werd de gezouten ham gedroogd in de berglucht. (Vandaar de term serrano: serrano,-a is Spaans voor berg-, gebergte-).De originele serranoham is te herkennen aan het S-logo. Nadat de verse ham in een pekelbad met kruiden heeft gelegen, rijpt hij zo'n negen maanden in een ruimte waar de temperatuur langzaam toeneemt tot 30 graden. Tegelijkertijd neemt de vochtigheid af, waardoor de hammen uitdrogen.De ham is rijk aan ijzers en eiwitten en vetarm. Hierdoor wordt deze ham soms ook voorgeschreven aan mensen met bloedarmoede of een ijzertekort.

          € 3.98 / 100 g

          gram
        • Truffelsalami §

          Een heerlijke salami met de volle smaak van truffel. Een ware smaaksensatie.

          € 3.99 / 100 g

          gram
        • Varkensfricandeau §

          Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees. Fricandeau mag enigszins rosé gegeten worden.

          € 1.98 / 100 g

          gram
        • Wijncervelaat §

          Cervelaat is een droge worst, doorgaans gemaakt van varkens- en rundvlees. Het verschil tussen de wijncervelaat en de cervelaat is voornamelijk dat de plak van de wijncervelaat groter is en qua smaak bourgondischer.

          € 2.19 / 100 g

          gram
        • Zeeuws spek §

          Zeeuws spek is een Zeeuws streekgerecht. De basis is een stuk doorregen spek zonder zwoerd. De ouderwetse variant werd zachtjes gaargekookt met zout, peper, laurier of andere in de ouderwetse keuken beschikbare kruiden. De slagers verkopen tegenwoordig onder deze naam een stuk spek dat wordt gemarineerd in een mengsel van olie, mosterd, sojasaus, ui, paprika, knoflook en peper en vervolgens gegrild of geroosterd. Het moderne Zeeuws spek heeft daardoor een kenmerkende smaak die doorgaans als barbecuesmaak wordt gekarakteriseerd.

          € 1.59 / 100 g

          gram